Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2022 – ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΛΙΓΚΟΣ

Αγαπημένοι μας συμπατριώτες μας και φίλοι της σελίδας μας,

Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Σύλλογός μας διοργανώνει φέτος αθλητικές δραστηριότητες (τουρνουά ποδοσφαίρου – ποδοβόλεϊ, αγώνα δρόμου, πεζοπορία) στο χωριό μας για όλες τις ηλικίες.

Μετά από 2 χρόνια αναγκαστικής απουσίας λόγω covid, αισθανόμαστε την ανάγκη να κερδίσουμε λίγο από το χαμένο έδαφος και να δώσουμε την χαρά σε μικρούς και μεγάλους να ξεδώσουν μέσω του αθλητισμού.

Οι αθλητικές εκδηλώσεις είναι αφιερωμένες στον Βασίλειο Πελίγκο. Ο αείμνηστος Βασίλειος Πελίγκος, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, γεννήθηκε το 1922 στο Γαρδίκι Τρικάλων, διακρίθηκε ιδιαίτερα στο στίβο και στο ποδόσφαιρο και ως αθλητής και ως προπονητής. Πρωτοστάτησε στην ίδρυση αθλητικών σωματείων και υπηρέτησε από διάφορες θέσεις τον τρικαλινό αθλητισμό. Υπήρξε εμπνευστής και πρωτεργάτης της δημιουργίας του Δημοτικού Ιστορικού Αθλητικού Μουσείου Τρικάλων για τη διάσωση των ιστορικών τεκμηρίων του αθλητισμού της πόλης των Τρικάλων.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας / Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων με την υποστήριξη των οποίων διοργανώνονται οι εκδηλώσεις, τον κ. Άρη Μπαούση που μας προσφέρει απλόχερα την βοήθειά του και φυσικά όλους εσάς που θα μας τιμήσετε με την συμμετοχή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε στον κ. Άρη Μπαούση (τηλέφωνο επικοινωνίας 6977280119).

Εκ του ΔΣ