Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Ανακοινώσεις

ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΔΗΛΩΤΗΣ

Ολοκληρώθηκε στις 07/08/2022 το διήμερο τουρνουά της δηλωτής που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία του χωριού.

Η τελική τετράδα απαρτίστηκε από τους κ.κ. Γρηγόριο Σκανδάλη, Σωτήριο Καραΐσκο, Γεώργιο Μπαμπούρη και Κωνσταντίνο Βράκα.

Μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα νικητές ανακηρύχθηκαν οι κ.κ. Κωνσταντίνος Βράκας και Γεώργιος Μπαμπούρης!!!

Συγχαρητήρια στους μεγάλους νικητές!!

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες!!Και του χρόνου να ανταμώσουμε και πάλι όλοι μαζί για ένα συναρπαστικό τουρνουά!!

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2022 – ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΛΙΓΚΟΣ

Αγαπημένοι μας συμπατριώτες μας και φίλοι της σελίδας μας,

Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Σύλλογός μας διοργανώνει φέτος αθλητικές δραστηριότητες (τουρνουά ποδοσφαίρου – ποδοβόλεϊ, αγώνα δρόμου, πεζοπορία) στο χωριό μας για όλες τις ηλικίες.

Μετά από 2 χρόνια αναγκαστικής απουσίας λόγω covid, αισθανόμαστε την ανάγκη να κερδίσουμε λίγο από το χαμένο έδαφος και να δώσουμε την χαρά σε μικρούς και μεγάλους να ξεδώσουν μέσω του αθλητισμού.

Οι αθλητικές εκδηλώσεις είναι αφιερωμένες στον Βασίλειο Πελίγκο. Ο αείμνηστος Βασίλειος Πελίγκος, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, γεννήθηκε το 1922 στο Γαρδίκι Τρικάλων, διακρίθηκε ιδιαίτερα στο στίβο και στο ποδόσφαιρο και ως αθλητής και ως προπονητής. Πρωτοστάτησε στην ίδρυση αθλητικών σωματείων και υπηρέτησε από διάφορες θέσεις τον τρικαλινό αθλητισμό. Υπήρξε εμπνευστής και πρωτεργάτης της δημιουργίας του Δημοτικού Ιστορικού Αθλητικού Μουσείου Τρικάλων για τη διάσωση των ιστορικών τεκμηρίων του αθλητισμού της πόλης των Τρικάλων.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας / Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων με την υποστήριξη των οποίων διοργανώνονται οι εκδηλώσεις, τον κ. Άρη Μπαούση που μας προσφέρει απλόχερα την βοήθειά του και φυσικά όλους εσάς που θα μας τιμήσετε με την συμμετοχή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε στον κ. Άρη Μπαούση (τηλέφωνο επικοινωνίας 6977280119).

Εκ του ΔΣ

“ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΔΗΛΩΤΗΣ”

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Σύλλογός μας στα πλαίσια των καλοκαιρινών του δράσεων, διοργανώνει στο Γαρδίκι “Τουρνουά Δηλωτής”, αγαπημένο παιχνίδι των μεγαλυτέρων και όχι μόνο!

Διαλέξτε το ζευγάρι σας, επιλέξτε το μαγαζί που σας ταιριάζει, βάλτε την μαεστρία σας και ξεκινήστε τη μονομαχία!

Το τουρνουά θα διεξαχθεί 6 & 7 Αυγούστου στην πλατεία του χωριού μας και μπορούν να λάβουν μέρος όσοι το επιθυμούν. Οι παίκτες θα αγωνιστούν σε 4άδες και το ζευγάρι που θα φτάσει στον τελικό θα λάβει δώρο έκπληξη για την συμμετοχή του.

Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την κ. Ελένη Οικονόμου στο τηλέφωνο 6977719868.

Καλή μονομαχία!!!

Εκ του ΔΣ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΥΣΕΙΟΥ

Το μουσείο μας δέχεται επισκέψεις καθημερινά κατόπιν επικοινωνίας με την γραμματέα του Συλλόγου κ. Ελένη Οικονόμου (📞 6977719868).

Ευχαριστούμε την κ. Λίλα Σδρένια και τις μικρές Μαρίες που βοήθησαν στην καθαριότητα του.

Σημειώνεται ότι κάθε δωρεά παλιών αντικειμένων είναι ευπρόσδεκτη.

Ψηφιοποίηση του αρχείου του συλλόγου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ευεργετικού συλλόγου Γαρδικίου, είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι οι εργασίες για την ψηφιοποίηση του αρχείου του συλλόγου μας και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς ξεκίνησαν και συνεχίζουν να προστίθενται στον παρών ιστότοπο μας.

Τώρα θα ήθελα να ζητήσω από όλους σας ανεξαιρέτως αν θέλετε και αν μπορείτε να μας στείλετε φωτογραφίες από την ζωή σας στο χωριό, με φίλους, συγγενείς, εργασία, γάμο, βαφτίσια, χορούς, επάγγελμα.

Μπορείτε να απευθυνθείτε στον σύλλογο καλώντας στο τηλέφωνο της κ. προέδρου Τζένης Σγουρου 6981787608 ή στέλνοντας τις φωτογραφίες σας στο viber κατευθείαν.

Σημείωση: Το καλοκαίρι στο χωριό θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας δείξουμε το έργο μας.
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…
ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟ ΚΑΙ ΑΠ’ΤΟ ΤΡΑΝΟ ΓΑΡΔΙΚΙ